den 6. december 2021
Copyright 2003-2021

   Brugernavn:
 
   Kodeord:
 
 
Registreret Dell Partner

  Hvilke erhvervsløsninger kan PROFUNDIS tilbyde dig

PROFUNDIS kan for dig løse en lang række opgaver på IT–området.

For overskuelighedens skyld, har vi samlet vores kompetencer i 5 kerneydelser,
du kan læse mere om disse på nedenstående links.

INTERNET
Vi har alle brug for bl.a. nye computere, skærme, printere og programmer fra tid til anden. Og for virksomheder gælder det i endnu højere grad om at have udstyr og programmer, der er tidssvarende og professionelle. PROFUNDIS tilbyder flere løsninger i forbindelse med indkøb af både hardware og software.Indkøb af hardware og software:
Man oplever nemt mindre indkøringsproblemer i den første tid efter, at der er blevet etableret et netværk i en virksomhed. Som en garanti for din virksomhed og som en service for brugerne af netværket, tilbyder PROFUNDIS

  • Rådgivning om, hvilke programmer virksomheden bør købe. Med vores erfaring og viden om computerområdet, er vi det rigtige valg af sparringspartner.
  • Vil virksomheden helst slippe for at bruge tid på indkøb af software, klarer PROFUNDIS alt fra rådgivning til indkøb.

PROFUNDIS har egen leverandør af hardware og software. Derfor kan vi i langt de fleste tilfælde købe hardware og software til særdeles konkurrencedygtige priser. Når hardwaren eller softwaren er købt, kan PROFUNDIS naturligvis også installere det købte for virksomheden.

Der er mulighed for, at PROFUNDIS rådgiver i forbindelse med købet eller både står for udvælgelse af hardware og/eller software samt indkøb. Desuden kan PROFUNDIS stå for den efterfølgende installation af det købte. Prisen aftales efter vurdering af virksomhedens behov her og nu, samt ønsker til fremtidige muligheder.

Vil du have flere oplysninger?