den 6. december 2021
Copyright 2003-2021

   Brugernavn:
 
   Kodeord:
 
 
Registreret Dell Partner

  Hvilke Privateløsninger kan PROFUNDIS tilbyde dig

PROFUNDIS kan løse en række forskellige opgaver på IT–området.

Er din pc blevet langsom? Fryser den fast ? Vil den ikke på internettet ? Eller måske har du problemer med e-mail, printer, digitalkamera eller lignende ?

PROFUNDIS tilbyder dig professionel hjælp. Vi yder også hjælp til installering af hardware og software, samt gendannelse af tabt / slettede data, samt service på de fleste GPS enheder ( Opdatering, køb af kort m.m. ) Vi tilbyder en favorabel økonomisk opsætning af trådløs netværk hjemme hos dig.

Hvis din pc som minimum har en internet forbindelse, kan vi afhjælpe dine problemer via fjernsupport.

En konsulent time koster 625 kr. inkl. moms (minimum 1 time) - vi tilretter pris og arbejde efter behov, PROFUNDIS sender aldrig dyre efterregninger.

For overskuelighedens skyld, har vi samlet vores kompetencer i 7 kerneydelser, som du kan læse mere om ved at klikke nedenfor.

VIRUS/SPYWARE RÅDGIVNING AFHENT./LEV. INTERNET

Nye og gamle computere går fra tid til anden ned, eller bliver trætte. Her kan PROFUNDIS hjælpe, med at få dem op at køre igen.
Derfor har vi nedenfor listet 2 tilbud, som vi håber at du kan bruge ellers skal du være mere en velkommen til at kontakte os.

Tilbud 1:
PROFUNDIS tilbyder hardwarereparationer af din nye og gamle computer, hvor vi kommer hjem til dig og reparerer den til en meget konkurrencedygtig pris af 625 kr. inkl. moms pr. time + transport.

Tilbud 2:
PROFUNDIS tilbyder hardwaretest og hardwareudskiftning, hvor vi kommer hjem til dig og udfører den. Dette bliver efter aftale udført til en fast pris eller en konkurrencedygtig pris af 625 kr. inkl. moms pr. time + transport.

Vil du have flere oplysninger?