den 6. december 2021
Copyright 2003-2021

   Brugernavn:
 
   Kodeord:
 
 
Registreret Dell Partner

  Hvilke Privateløsninger kan PROFUNDIS tilbyde dig

PROFUNDIS kan løse en række forskellige opgaver på IT–området.

Er din pc blevet langsom? Fryser den fast ? Vil den ikke på internettet ? Eller måske har du problemer med e-mail, printer, digitalkamera eller lignende ?

PROFUNDIS tilbyder dig professionel hjælp. Vi yder også hjælp til installering af hardware og software, samt gendannelse af tabt / slettede data, samt service på de fleste GPS enheder ( Opdatering, køb af kort m.m. ) Vi tilbyder en favorabel økonomisk opsætning af trådløs netværk hjemme hos dig.

Hvis din pc som minimum har en internet forbindelse, kan vi afhjælpe dine problemer via fjernsupport.

En konsulent time koster 625 kr. inkl. moms (minimum 1 time) - vi tilretter pris og arbejde efter behov, PROFUNDIS sender aldrig dyre efterregninger.

For overskuelighedens skyld, har vi samlet vores kompetencer i 7 kerneydelser, som du kan læse mere om ved at klikke nedenfor.

VIRUS/SPYWARE RÅDGIVNING AFHENT./LEV. INTERNET

Oprettelse af et nyt website og tilpasning af allerede eksisterende website sker med udgangspunkt i dine ønsker.

Tænker du over hvor de andre har de spændende blogs fra på nettet og kunne tænke dig det samme ? eller kunne du godt tænke dig et helt personlig website (.dk) ?

Nedenfor kan du se, hvad PROFUNDIS som standard tilbyder. Er der noget, du ikke kan finde, er du velkommen til at sende en mail til PROFUNDIS. Så kan vi sikkert finde en løsning alligevel.

Oprettelse/tilpasning af:
  • Blog (dagbog, billeder, film, links m.m.)
  • Oprettelse af eget domæne (.dk)
  • Eget website med personligt indhold
  • Grafiks arbejde

Der er ingen fast pris på oprettelse/tilpasning af et website. Prisen afhænger af en individuel vurdering af dit behov.

Vurderingen er gratis. Det eneste, du skal gøre, er, at kontakte os og aftale et møde. På mødet får vi klarlagt dine behov, og derefter laver vi et uforpligtende tilbud. Så kan du selv afgøre, om du er interesseret i et samarbejde.

Vil du have flere oplysninger?